VAPAAT ASUNNOT

Graniittilinnankatu 2

Kakolanmäki, Turku

21-29 m²

Kerrostalo, 2019


Yksiöitä vuokrattavana Turun Kakolanmäellä. Vapautuminen 01.10.2019.

Kakolan vanhan vankila-alueen rakennukset herätetään uudelleen eloon, ja alueelle rakentuu täysin ainutlaatuinen asuinympäristö palveluineen. Kakolanmäki on yksi Turun houkuttelevinta uutta asuinaluetta, joka on laajalti herättänäyt kiinnostusta. Kakola on keskellä kaupungin sykettä, mutta puistomainen sijainti luo rauhalliset puitteet viihtyisään asumiseen. Historiallisten rakennusten saneeraus tehdään vanhaa kunnioittaen. Alueen vaikuttava ilme säilytetään, mutta sisäosat saavat täysin uuden ilmeen modernia talotekniikkaa hyödyntäen.

Ota meihin yhteyttä, jos kiinnostuit.

Vaunukatu 5

Pohjola, Turku

 21-24,5 m²

Kerrostalo, 2019


Tulossa yksiöitä vuokrattavaksi osoitteeseen Vaunukatu 5. Arvioitu valmistuminen 12/2019.

Entiselle VR:n konepajan alueelle valmistuu lämminhenkinen asuinalue. Kaikissa modernisti varustelluissa asunnoissa on ranskalainen parveke ja parvekkeiden kohdalta lattiaan saakka ulottuvat ikkunat maksimoivat maiseman ja luonnonvalon määrän. Turun Fabriikin neljännessä asunto-osakeyhtiössä Festivossa avautuu urbaani kaupunkinäkymä, se sijaitsee kulttuurikeskus Logomon läheisyydessä, silti säilyttäen oman alueen rauhansa. Uutta kävelysiltaa pitkin tulee olemaan matkaa kauppatorille alle kilometri. Talon molemmin puolin on yhteisesti käytettävää piha-aluetta; oleskelutilaa, penkkejä ja pöytiä.

Ota meihin yhteyttä, jos kiinnostuit.

 

Linnankatu  19a

Keskusta, Turku

 59 m² 820 eur/kk

Kerrostalo, 1967


Tilava kaksio Turun keskustan ytimestä, lähellä palveluja ja oppilaitoksia. Hyvät julkiset yhteydet ja lyhyt matka jokirantaan. Asunto sijaitsee viidennessä kerroksessa, lasitettu parveke, näkymä Linnankadulle päin.

Näytöt sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Toimisto

Sopimus- ja laskutusasiat
040 307 5073

Kimi Virtanen

Kiinteistöön liittyvät asiat
040 307 5072